Üçocak İlkokulu
Üçocak Beldesi Çay Mahallesi Binsay Küme Evleri Dış Kapı No42 Arıcak/ELAZIĞ

VİZYON

Tarihini bilen, bugünü yorumlayıp yarını planlayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, milli değerini önemseyen, başarıyı kendisine hedef seçmiş bireyler yetiştiren, çevresini etkileyen, yeniliklere açık sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren bir okul olmak.

MİSYON

Tarih bilincine sahip, milli değerlerini özümsemiş, geleceğe yönelik hedefleri belli olan, Üçocak İlkokulu paydaşları olarak amacımızdaki mevcut bütünlükten doğan sinerjiyi en iyi şekilde ve birlikte yöneterek, okulumuzu bilinen tanınan projeleri kabul ve destek gören, çevresini etkileyen, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine kilitlenmiş, öğrenci merkezli eğitimi ve aktif öğrenmeyi esas alan, çağın gerektirdiği teknolojik araçları kullanan, vizyonumuza uygun toplumsal projelere katılan ve katkı sağlayan başarı düzeyini sürekli yükselten bir okul olmak.

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim

Tam Gün Öğretim

ingilzce

kalorifer

Elazığ iline 108 km, Arıcak ilçesine 18 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçemiz, Doğu Anadolu bölgesinin güneyinde, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesinin geçiş bölgesinde yer almaktadır. İlçemizin kuzeyinde Ak Dağlar ve Palu İlçesi, güneyinde İnceburun dağları ile Hani ve Dicle ilçeleri, doğusunda Servi dağları ile Genç ilçesi, batısında ise Alacakaya ilçesi ile çevrilidir.